Konkurs Wiedzy o Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi rozstrzygnięty.

Znamy już Laureatów VII Konkursu Wiedzy o Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi. I miejsce zdobył Pan Patryk Preus z II roku zarządzania UMK, II miejsce zdobył Pan Michał Jagielski reprezentant II roku zarządzania UMK, natomiast III miejsce zdobyła Pani Paula Adamiec z II roku zarządzania UMK.

Mięliśmy zaszczyt powitać na oficjalnym otwarciu Pana prof. dr hab. Zenona Wiśniewskiego, kierownika Katedry Gospodarowania Zasobami Pracy, Opiekunów Koła Naukowego dr Monikę Maksim oraz dr Kamila Zawadzkiego, Reprezentantkę TZMO Panią Patrycję Hendler - Sienkiewicz oraz Reprezentantkę GP People Panią Hanne Bielicką - Adamczyk uczestników konkursu oraz członków Koła Naukowego.

Główną nagrodą w konkursie była płatna praktyka w TZMO w dziale personalnym oraz praktyka w Agencji Zatrunienia GP People. Oprócz tego, uczestnicy otrzymali ciekawe nagrody rzeczowe: pendrivy, książki z Fundacji PWN oraz z Czasopisma Personel i Zarządzanie, kubki, gadżety biurowe, kursy językowe i wiele innych ciekawych nagród. Patronat nad konkursem sprawował Instytut Pracy i Spraw Socjalnych oraz Dziekan WNEiZ Prof. dr hab. Józef Stawicki.

Koło Naukowe Zarządzania Zasobami Ludzkimi zaprasza już za rok na kolejny VIII Konkurs Wiedzy o Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi.

Relację nadesłała Marta Urbańska.